De Vanqraft VQ16 is een jetski in superjacht-style

redactie 17 Sep 2019 Machines

Het is bedacht door het bedrijf Vanquish uit, jawel. Nederland! Het heeft meer iets weg van een jacht, maar het valt toch echt onder de categorie jetski’s. Met dit vaartuig kun je inplaats van alleen jezelf, ook nog eens vier matties meenemen tijdens het trotseren van de blauwe oceaan. Altijd goed!

Snelheid

De 4.9 meter lange Vanqraft VQ16 is grotendeels gemaakt van glasvezel. Dankzij deze lichtgewichte constructie kan een 1.8-liter Yamaha-motor met 200 pk het vaartuig tot 64 km/h vooruitduwen. In luxurieuze style. De prijs van de jetski is op aanvraag, dus als je er eentje wilt bemachtigen zal je toch echt naar een dealer moeten. Gelukkig voor jou zitten ze in vijf continenten, dus dat moet vast goed komen.

Boot

Hoewel de Vanqraft VQ16 zeker op zichzelf staat als een high-end mannenspeeltje, werd het ontwikkeld als een aanbesteding voor de VQ48 DC. Dat is een luxe bootje van 14,6 meter met zitplaatsen voor 18 man en met een dual-console. Zie ‘m hieronder in actie op de wateren van het altijd even mooie Saint-Tropez, met de rood, wit, blauwe vlag in als z’n glorie wapperend achterop.

 

 

 

 

Reageer op artikel:
De Vanqraft VQ16 is een jetski in superjacht-style
Sluiten