Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van Narcos op Netflix

redactie 2 sep 2016 Entertainment

Ja jongens. Het wachten is voorbij. Vanaf vandaag staan alle tien de afleveringen van het tweede seizoen van Narcos op Netflix. Dat worden vierkante ogen dit weekend. Sla proviant in als diepvriespizza’s, chips, cola, drop, eieren, brood, kaas en wellicht wat hasj en een genadeloze Pablo Escobar-marathon kan van start.

Zijn naam is al gevallen. Pablo Escobar. De meest beruchte drugsbaron uit de geschiedenis van de mensheid. De Colombiaan verdiende met zijn Medellínkartel halverwege de jaren’80 een slordige 375 miljoen euro per week. Een bedrag dat neerkomt op 20 miljard op jaarbasis. En dat alles dankzij het witte goud. In die tijd was 80% van de cocaïne over de hele wereld afkomstig van Pablo’s kartel.

Niet zo vreemd dus dat de DEA jacht op hem maakte. Maar de man was ongrijpbaar. Zelfs als men hem al gevangen had. Het tweede seizoen gaat verder met het verhaal van Don Pablo. Zoals in het eerste seizoen wordt het verhaal opnieuw vertelt vanuit zowel het perspectief van Pablo als dat van DEA-agenten Steve Murphy en Javier Pena. Hieronder zie je alle trailers die je helemaal warm maken voor het tweede seizoen. Fijn weekend.

Trailer 1:

Trailer 2:

Reageer op artikel:
Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van Narcos op Netflix
Sluiten