De Call of Duty XP is het vetste COD-event van het jaar

redactie 2 sep 2016 Entertainment

Het Call of Duty event van het jaar komt eraan. De Call of Duty XP is de ultieme COD ervaring voor de fans en de community. Dit weekend (van 2 tot 4 september) komen duizenden bijeen in Inglewood in Los Angeles, om voor drie dagen deel uit te maken van de grootste Call of Duty orgie van het jaar. Er zullen naast een hoop potjes tegen elkaar spelen ook allerlei leuke activiteiten plaats vinden. Vanaf vandaag 19:00 uur is het event overigens via deze link te livestreamen.

Het hoogtepunt is toch wel de World League Championship. De 32 beste teams uit de hele wereld nemen het op tegen elkaar in een vierdaags durend schietfestijn. Het prijzengeld is nog nooit zo hoog geweest. Een specifiek bedrag wordt nog niet genoemd, maar het is zeker meer dan een miljoen dollar. Dat belooft een absoluut gamespektakel te worden.

Misschien wel net zo vet als de pro’s zien spelen is dat je de kans zal krijgen om als een van de allereerste de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare te spelen. Je kan elkaar afschieten in de multiplayer en eindeloze rondes met aggresieve ondoden proberen te overleven in de zombiemodus. Vet!

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het verslag over dit mega-evenement dus gaan we maandag 12 september om 23:30 uur kijken naar Inside Gamer op RTL 7.   

Reageer op artikel:
De Call of Duty XP is het vetste COD-event van het jaar
Sluiten