Vanaf deze datum kan je weer racen met je maten met F1 2024

Start je PlayStation, Xbox of PC maar weer op! Binnenkort komt de gloednieuwe editie van F1 2024 uit. Een spel waarbij je alleen, of met je vrienden, racet voor de overwinning op alle Formule 1-circuits. Kruip in de huid van Max Verstappen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso of een andere coureur en ervaar zelf de Formule 1.

Dit jaar zal de release van de game iets eerder zijn dan gebruikelijk. Je kan namelijk in 2024 al vanaf 28 mei de game spelen. Eén voorwaarde is wel dat je Champions Edition moet aanschaffen die twintig euro duurder is dan de normale editie.

F1 2024 Trailer

Vandaag om 17:00 uur kwam de officiële trailer uit van F1 2024. Het racespel laat in de trailer maar weer eens zien dat flink vooruit is gegaan in de graphics. Verder zijn er een aantal dingen toegevoegd aan het spel. Dynamisch handelen, precieze circuit updates en een nieuwe career mode zijn verschillende features die EA goed heeft aangepakt. Verder is onze eigen Max Verstappen de hoofdrol in de trailer. Ook niet gek natuurlijk, aangezien hij de afgelopen jaren heer en meester is in de Formule 1-wereld.

F1 2024

Er zijn in het spel meerdere gamemodes die kan je spelen. Eén van deze modes is Career mode. Hierbij creëer je je eigen team en ga je samen met een teamgenoot strijden om de F1-titel. Je waant jezelf door de straten van Baku, het circuit van ons eigen Zandvoort of de het stadscircuit van Monaco. Verder is het ook mogelijk om met andere racers over de hele wereld te racen. Zo strijd je met de beste gamers om die F1-titel.

F1 2024 is vanaf nu te pre-orderen bij verschillende winkels. Met de Champions Edition heb je al op 28 mei toegang tot de game. Als je de Standard Edition aanschaft, kan je vanaf 31 mei het spel spelen. Voor de Champions Edition betaal je 100 euro en de Standard Edition 80 euro. Dus Playstation aan en racen maar!

Reageer op artikel:
Vanaf deze datum kan je weer racen met je maten met F1 2024
Sluiten