Van Apple Vision Pro tot Beats samenwerkingen: dit zijn de tech-updates die je moet weten

Er zijn een paar gadgets die we graag met je willen delen. Soms lijkt het wel een sciencefictionfilm met die laatste trends uit de techwereld. Apple lijkt een ster te zijn in het compleet verrassen met het aankondigen van nieuwe features. En wij zijn maar al te graag op de hoogte over deze technische snufjes.

Apple belooft wat vets met de befaamde Vision Pro. Beats komt met twee samenwerkingen, in de vorm van een koptelefoon en oortjes. Helaas ook wat minder nieuws, want het woord gaat dat Spotify duurder wordt. Eigenlijk is het allemaal niet goed voor de portemonnee, maar toch.

Beats

We trappen af met een samenwerking tussen langdurige partners Fragment Design en Beats, die een sneak peek geven van een paar signature Beats Studio Pro headphones. Die matzwarte dingen zien er slick uit met het thunderbolt logo van Fragment Design naast het Beats merkje. Ze komen in een zwart-witte doos en het is nog een verrassing wat daar verder nog meer in zit.

Beats heeft nog een toffe samenwerking, namelijk met Alo Yoga Fit pro. Zij hebben de handen in een geslagen om een paar Fit Pro draadloze oortjes te lanceren. Glanzend zwart met chromen afwerkingen, met functies als ruisonderdrukking en Spatial Audio (geluid alsof je in de bioscoop zit, zeg maar). Bonus voor Apple-gebruikers, want door de Apple H1-chip komen de oortjes met Apple-functies, zoals ‘Hey Siri’. Klinkt als een deal, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alo (@alo)

Apple

Zij weten de techwereld wel op z’n kop te zetten. Dit keer door de nieuwste feature van de Vision Pro te onthullen: Spatial Personas. Een soort digitale versie van jezelf die je door de virtuele wereld kunt sturen om andere digitale versies van mensen te ontmoeten. Het is mogelijk om samen films te kijken via SharePlay, AR-games te spelen en zelfs samen aan presentaties werken. En het beste van alles? Het is te activeren via FaceTime, zo gemakkelijk, en dat is precies waar ze om bekend staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Verge (@verge)

Spotify

Ondertussen staat Spotify weer op het punt om de prijzen omhoog te knallen. Ze hebben de tarieven al opgeschroefd in een paar landen, maar het is nog even afwachten wanneer wij getroffen worden.

Reageer op artikel:
Van Apple Vision Pro tot Beats samenwerkingen: dit zijn de tech-updates die je moet weten
Sluiten