Usain Bolt sprint gewichtloos in vliegtuig

redactie 13 sep 2018 Entertainment

Hij heeft 8 medailles binnengeharkt op de Olympische Spelen en staat ook wel bekend als de Thunderbolt . Gaat er al een lampje branden? We hebben het natuurlijk over atletieklegende Usain Bolt. De Lightning Bolt heeft gisteren wel iets heel bijzonders geprobeerd. Gewichtloos sprinten. En dat valt nog niet mee.

Afgelopen woensdag ging de oud-sprinter een wedstrijdje doen in een vliegtuig ver boven het Franse Reims. De zwaartekracht was 20 seconden weg, net als in de ruimte ben je dan gewichtloos. Ook zonder zwaartekracht is deze legende onverslaanbaar. Hij weet zijn tegenstanders- waaronder een astronaut ver achter zich te laten.

Champagne

Bolt wordt gesponsord door het Franse champagnehuis Mumm. Zij bedachten dit bijzonder promo-event. De link met het rennen zonder zwaartekracht is snel gelegd. Want geeft toe, als jij dronken bent van de bubbels begin je ook alle kanten op te slingeren.

Profvoetballer

Hoewel de Jamaicaanse sporter zijn hardloopschoenen al een tijdje heeft opgeborgen is hij nog steeds erg actief. Zo stond hij afgelopen zomer op het veld als profvoetballer in Australië.

Reageer op artikel:
Usain Bolt sprint gewichtloos in vliegtuig
Sluiten