Kleed je als een echte baas met de Peaky Blinders collectie van Urban Bozz

Wie is er geen fan van de lijpe hitserie Peaky Blinders? Als je de serie gekeken hebt, dan is je vast opgevallen dat de mannen er allemaal gelikt bijlopen. Een stijltje die in deze tijd ook nog zeer goed zou passen. De mannen van Urban Bozz hebben dat maar al te goed begrepen en lanceren hun nieuwe, straffe made-to-measure collectie, geïnspireerd door de bazenserie.

Urban Bozz is al bekend als hofleverancier van dikke Peaky Blinders geïnspireerde herentassen, flat caps, schoenen en andere accesoires, maar nu voegen ze daar ook nog hele vette tweed pakken aan toe. In deze kleding rock je net zo hard als Tommy, Arthur of John dat doen in de serie.

Made-to-measure

De collectie is dus made-to-measure. Dat houdt in dat elk pak helemaal op de maten van jouw lichaam gesneden wordt. Zo ben je ervan verzekerd dat ‘ie precies zit zoals hij hoort te zitten. Aan keuze ook zeker geen gebrek, want je kan uit maar liefst achtien verschillende varianten kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een Herringbone-patroontje in donkergrijs of een aardegroene Prince of Wales. Draag ‘m zakelijk, in je vrije tijd, of als je het helemaal mooi wil aanpakken: op je bruiloft. Bij het bestellen wordt er een waslijst aan maten gevraagd, dus zorg dat je die paraat hebt. Het kost wat moeite, maar hoe beter je meet, hoe mooier je suit uiteindelijk zit.

Urban Bozz

Mocht je hier nou helemaal enthousiast van worden, dan kan je ‘m bestellen. De kleding is exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz. Je kan hier meteen je outfit compleet maken met alle lijpe accesoires uit de webshop. Waar wacht je nog op?

Foto’s: Urban Bozz

 

Reageer op artikel:
Kleed je als een echte baas met de Peaky Blinders collectie van Urban Bozz
Sluiten