Deze parfums vinden vrouwen het lekkerste bij mannen

aug 30 2023, 7:00 Uncategorized
parfum
Op zoek naar een parfum voor mannen? Dan ben je al snel overweldigd door het enorme aanbod. Gelukkig maken wij dat proces wat simpeler voor je. Hieronder ontdek je welke mannenparfums de voorkeur krijgen bij vrouwen.
We baseren ons op onderzoek van Faveable , de vrouwelijke redactieleden van deze review-website hebben 75 uur gespendeerd om 97 producten te testen. Uiteindelijk kwamen ze tot deze favoriet in de categorie parfum heren :La Nuit De L’Homme van Yves Saint Laurent. Deze geur valt in de smaak omdat het past bij elk seizoen en het de perfecte combinatie is van zacht en zoet, terwijl het ook een mannelijke geur blijft.

Deze geuren zijn ook populair

Versace Eros

Deze parfum is perfect voor zelfverzekerde jongemannen en kun je het beste gebruiken in de zomermaanden. Versace Eros trekt de aandacht met een geur van onder meer munt, appel en citroen. De parfum is prijzig maar betaalbaar, zo is het bij Parfumwebshop nu afgeprijsd van 80 euro naar 58,03 euro voor een fles van 50 ml. Bovendien is de eau de toilette-versie uiteraard nog wat goedkoper.

Dior Sauvage

Ook deze parfum is een echte aanrader. De geur blijft lang hangen, je krijgt vaak complimentjes en het ruikt fris. Het enige nadeel is de hoge prijs.

1 Million Royal van Paco Rabanne

De One Million-parfum is erg bekend, maar begint misschien een beetje te vervelen. Gelukkig blijft Paco Rabanne daarom vernieuwen, zo brachten ze in 2018 de 1 Million Lucky-parfum uit. Deze is inmiddels vervangen door de 1 Million Royal. Succes verzekerd!

Bleu De Chanel

Ben je juist op zoek naar een wat meer traditionele parfum? Dan moet je bij Chanel zijn, kies bijvoorbeeld voor een flesje van Bleu de Chanel en je ziet jezelf spontaan als een bonvivant uit Parijs.

Armaf Club de Nuit Intense

Shop je op een budget en wil je toch een parfum waarmee je veel complimenten krijgt? Dan is deze parfum perfect. Het heeft een frisse, zomerse geur met een goede dry-down, oftewel deze geur gaat steeds beter ruiken naarmate de tijd vordert.
Delen met
Ook interessant