Met UK Fashion stijlvol je jaar afsluiten

Het einde van het jaar nadert en dat betekent voor de voetballiefhebber maar één ding: veel champagne en Premier League kijken. Er staan vele kaskrakers op het schema. Zo gaat the Big Virg aan de slag en zullen we Arsenal en Man City ten strijde zien gaan. Ook gaan wij heerlijke champagne drinken en dat moet je er wel goed uitzien. Vandaar dat wij en UK Fashion je een handje helpen om modieus voor de dag te komen.

Potten om je vingers bij af te likken dus uit toch wel de beste competitie ter wereld. En hoe kom je nou het beste in de Engelse voetbalsfeer? Wij zeggen: vriendin de deur uit, een koelkast vol met Guinness én met je favoriete Britse casual brands als Lyle & Scott, MA.STRUM, Fred Perry en Weekend Offender.

UK Fashion

Ja we weten het, het is schaamteloze promotie, maar bij FHM houden we wel van een buitenkansje. En de kortingen tot 50% die je nu krijgt in de wintersale bij onze vrienden van UK Fashion kunnen en willen we jullie gewoon niet onthouden. Dus voordat je je vriendin of vrouw de deur uitstuurt zodat jij in alle rust kunt genieten van het beste voetbal ter wereld, attendeer haar er wel even op dat ze jouw kerstcadeaus met goede kortingen online kan scoren via UK Fashion.

Voor welk Engels team je ook bent, voor elke fan zit er wel wat tussen:

Arsenal

Chelsea

Leicester

Manchester City

Manchester United

Tottenham

 

Reageer op artikel:
Met UK Fashion stijlvol je jaar afsluiten
Sluiten