UFC vechters die elkaar te lijf gingen buiten de ring

Redactie 2 jun 2018 Entertainment

Er is geen sport waar de drift van ‘de sterkste overleefd’ harder heerst dan binnen de UFC. Bij een teken van zwakte word je opgegeten. Dat betekent dat je niet alleen binnen de ring een keiharde dude moet zijn, maar ook daar buiten. Sommige UFC vechters nemen dat iets te ver en dagen elke mogelijke tegenstander uit die ze tegen komen. Hier een aantal keren dat stoerdoenerij buiten de ring finaal uit de hand liep.

Michael Cheesa vs Kevin Lee

Je houdt Michael Cheesa zijn moeder buiten alle trash talk. Kevin Lee is een vervelend mongooltje. Hoop stoerdoenerij en ondertussen een zieke sukkel zijn. Helaas won hij wel van Michael in het gevecht dat ze hadden. In ieder geval pikte Michael al het geblaat van het nare mannetje niet.

Cody Garbrandt vs TJ Dillashaw

Twee kleine mannetjes waarvan de ene nog een grotere driftkikker is als de ander. Cody kan niet zo goed zijn emoties onder controle houden en besluit dan maar, om bij het programma The Ultimate zighter, TJ naar de keel te vliegen. Commotie!

Jon Jones vs Daniel Cormier

Deze twee licht zwaargewicht vechters hebben een lange en intense relatie als elkaars ultieme rivalen. Tijdens een face-off liep het uit de hand en vlogen ze elkaar naar de keel.

Wanderlei Silva vs Chael Sonnen

Tijdens het programma The Ultimate Fighter gaat er regelmatig wel wat fout. Wat verwacht je als je een programma maakt over een professionele vechter worden. Allemaal opgefokte mannetjes die goed tikken kunnen verkopen op een hoopje. Zet ze dan in twee verschillende teams die tegen elkaar strijden en je hebt een succesformule voor knokpartijen, ook buiten de ring.

Diaz brothers vs Khabib Nurmagomedov

De Diaz brothers zijn de ultieme gangsters. Zij zijn voor niemand bang en moeten dat continu aan iedereen laten merken. Wanneer Nate Diaz Khabib Nurmagomedov tegen het lijf aan loopt begint hij meteen trash talk te spitten. Natuurlijk is zijn broer Nick Diaz er ook bij om zijn kleine broertje bij te staan. Het loopt helemaal uit de hand waardoor de confrontatie uiteindelijk op een gevecht tussen twee gangster groepen lijkt. Mensen op de grond die in elkaar getrapt worden. Wij zijn uiteindelijk stiekem voor de Diaz brothers. Hun geen angst houding heeft iets wat vermakelijk is om naar te kijken. We denken dat er geen UFC-vechters zijn die in zo veel opstootjes betrokken zijn als deze twee broers.

Hier nog een bonus filmpje van de twee broers om te laten zien wat voor kerels we hier hebben.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
UFC vechters die elkaar te lijf gingen buiten de ring
Sluiten