Nate Diaz smoked zichzelf stoned door een UFC wedstrijd heen

Redactie 21 feb 2018 Entertainment

Naar een UFC-gevecht gaan kan een behoorlijk spannende ervaring zijn. Vooral als je weet hoe het is om zelf in The Octagon te staan. Iedereen voelt de spanning en vooral de vechters voelen de adrenaline continu door het lichaam heen suizen. Iedereen dealt op verschillende manieren met de stress. Er is echter iemand die het allemaal geen fuck lijkt te kunnen schelen. Nate Diaz steekt gewoon een spliffa op en smoked zichzelf door de wedstrijd. Zero fucks given.

Tijdens UFC Fight Night 126 waren er maar een paar seconden voor Nate Diaz beschikbaar. Meer had de UFC fighter niet nodig om de show te stelen. Er werd even op Nate ingezoomd waarna hij snel zijn jonko tevoorschijn toverde. Het productieteam probeerde weer snel te switchen maar men had het al gezien, Nate was daar lekker aan het blazen.

De Diaz brothers staan erom bekend dat ze wel wat groente lusten. Tijdens de persconferentie na Diaz – McGregor 2 rookte Nate ook gewoon weed via een vaper. Toen er gevraagd werd wat hij rookte antwoordde hij “CBD (Cannabidiol), het helpt voor het genezing proces”. Later promootte hij het product ook op zijn Instagram. Nate loves his weed. In de video hieronder zien we een paar van de mooiste stoner filmpjes van de Diaz brothers.

Foto: Screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Nate Diaz smoked zichzelf stoned door een UFC wedstrijd heen
Sluiten