Nieuwe aanwinst steelt de show en blaast kleedkamer omver met nummer van John Legend

Het is bij veel voetbalclubs een gebruikelijke ontgroening dat nieuwe spelers een liedje moeten zingen voor de hele groep. Voetballers zijn vaak mannetjes met een groot ego en vinden het absoluut niet prettig om voor schut te staan. Het ontgroeningsliedje levert dan ook vaak grappige of gênante beelden op. De spelers van het Engelse Swindon Town wisten dan ook niet wat ze meemaakten toen de nieuwe aanwinst Udoka Godwin-Malife de ‘microfoon’ in z’n handen kreeg gedrukt.

John Legend

Veel voetballers kiezen er vaak voor om een eigen liedje te zingen of het liedje van een artiest die ze persoonlijk kennen. Sta je toch net iets minder voor lul. Udoka Godwin-Malife wilde hier echter niets van weten. Hij nam plaats op de kleedkamerbank, gebruikte een flesje water als microfoon en begon aan het nummer All of Me van John Legend. Toch niet een heel gemakkelijk nummer om te zingen.

Udoka Godwin-Malife

De spelers van Swindon Town konden hun oren niet geloven toen ze de eerste klanken uit de keel van Godwin-Malife hoorden. Niet omdat het dramatisch slecht was, maar juist omdat het loepzuiver was. De teamgenoten die naast de zingende Udoka op het bankje zitten, lijken niet helemaal te weten hoe ze moeten reageren. Dit hadden ze nooit verwacht van de verdediger. Ook voormalig Premier League-spits Charlie Austin wist niet wat hem overkwam. Hij filmde het ‘optreden’ van Udoka en zette de beelden online. Dit moet je echt effe gezien hebben.

Wout Weghorst

Geloof of het niet, maar wij Nederlanders hebben ook een heuse profvoetballer annex topzanger in de gelederen. Niemand minder dan onze eigen Wout Weghorst heeft de stem van een nachtegaal. Wout maakte bij VFL Wolfsburg furore in de kleedkamer met het liedje So Sick van R&B-gigant Ne-Yo. Waar de teamgenoten van Udoka ademloos naar zijn stem luisterden, gingen de ploeggenoten van Wout helemaal los. Check de beelden hieronder!

Reageer op artikel:
Nieuwe aanwinst steelt de show en blaast kleedkamer omver met nummer van John Legend
Sluiten