Met de U-Boat Worx zouden wij elke oceaan wel willen verkennen

Redactie 30 Sep 2017 Machines

Steeds vaker zoeken we met een duikfles op onze rug de meest waanzinnige stukjes koraal op in de onderwaterwerelden van onze planeet. Daardoor komen er ook meer en meer duikverenigingen in ons land waar duikliefhebbers, in de plaatselijke plas, hun onderwater technieken op pijl kunnen houden. Heb je een uitpuilende portemonnee en wil je dieper de zeeën bestuderen of hou je liever je pak droog? U-Boat Worx Sub Series is dan de duikboot die de oplossing biedt.

Het bedrijf uit Breda, ja ja uit ons eigen landje, maakt duikboten voor particulieren waar Jacques Cousteau een natte droom van krijgt. De U-Boat Worx Sub series is een lijn van duikboten die cruisemaatschappijen, toeristische exploitanten, diepzee onderzoekers en de rijkste der rijken een breed scala aan mogelijkheden biedt. Met verschillende boten van een gigantisch 11-persoons model, die tot een diepte van 200 meter kan dalen, tot een vijfpersoonsmodel die de capaciteit heeft om zich tot 1,7 kilometer onder het wateroppervlak te kunnen begeven. Daartussenin zijn ook U-boten te krijgen voor 7 en 9 personen aan boord van het onderwaterbeest.

Dat wij Nederlanders goed zijn met water en technologie blijkt dus wel weer. Voor de eigenaren van de praaltjes tijdens de Monaco Yacht show deze dagen, is dit een perfecte aanvulling voor hun jetset vaartuigen. De luxe duikboten kunnen naar eigen smaak gecustomized worden, compleet met eerste klas prestaties en het ultieme comfort.

HiConsumption

Reageer op artikel:
Met de U-Boat Worx zouden wij elke oceaan wel willen verkennen
Sluiten