Nieuwe details bekend over tweede seizoen misdaadserie Undercover

redactie 27 Jun 2019 Entertainment

Een van de tofste Vlaams-Nederlandse series die dit jaar uitkwam is toch wel Undercover. De Netflix-serie wordt niet alleen lekker bekeken in Nederland, maar gaat ook goed in het buitenland. Een tweede seizoen kan dan ook niet ontbreken natuurlijk.

Illegale wapenhandel

Net als het eerste seizoen zal het volgende seizoen bestaan uit tien afleveringen. De serie draait om de drugswereld in het Belgische Limburg. Het verhaal van het nieuwe seizoen speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in het eerste seizoen. Het zal gaan draaien om illegale wapenhandel. Anna Drijver en Tom Waes spelen nog steeds de hoofdrollen van undercoveragenten Kim de Rooij en Bob Lemmens. Kim werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie en Bob is nog steeds werkzaam als agent. Wanneer zij een illegale wapenhandel ontdekken die is gestart in Syrië en die zich inmiddels heeft uitgebreid naar België, besluit Bob Lemmens de zaak in de hoedanigheid van undercoveragent te onderzoeken.

Een knaller

Volgens Netflix wordt de serie ook goed bekeken in Engeland en in Latijns-Amerikaanse landen. Ook zou er volgens Variety een Franstalige remake komen. Gaat lekker dus! De opnames van het tweede seizoen zijn al in volle gang en naar verwachting zijn deze in september klaar. De eerste afleveringen zullen in de lente van 2020 te zien zijn op Netflix. Nog even afwachten dus!

Reageer op artikel:
Nieuwe details bekend over tweede seizoen misdaadserie Undercover
Sluiten