Netflix dropt binnenkort Nederlandse misdaadserie Undercover

redactie 7 mrt 2019 Entertainment

Met slechts het woord ‘streamingdienst’ doe je Netflix tegenwoordig zwaar te kort want ze betreden nu dus ook de Nederlandse markt. Het bedrijf brengt met Undercover en Ares namelijk twee series van eigen bodem uit. Check hier alvast de eerste beelden. 

Undercover

Undercover is een serie die door Netflix in samenwerking met VRT, Dutch Filmworks en De Mensen wordt gemaakt. De serie is dan ook al sinds 27 februari te zien op het Belgische Eén. Het speelt zich af in Limburg en richt zich op een XTC-producent (Frank Lammers) die zijn pilletjes verhandelt op een camping. Zijn luxe leventje wordt echter verstoord door twee undercoveragenten (Tom Waes en Anna Drijver). Binnenkort zal het dus op Netflix beschikbaar te zijn. Het bedrijf gooide gisteren namelijk de volgende pics online:

 

Ares

Maar er is meer! Zo komt binnenkort ook de serie Ares uit. Ares belooft een psychologische horror te worden. Het richt zich op de geheime studentenorganisatie genaamd Ares. Twee studenten worden hierin opgeslokt door de macht en rijkdom die het met zich meebrengt. De organisatie blijkt echter duistere geheimen met zich mee te brengen. De eerste teaser check je hier:

Het is ons in Nederland nog niet echt gelukt om een internationaal bekende serie te maken terwijl landen als Denemarken dat wel lukt. Zullen deze twee series hierin misschien verandering in brengen?

Reageer op artikel:
Netflix dropt binnenkort Nederlandse misdaadserie Undercover
Sluiten