IWC introduceert twee TOP GUN-collectiemodellen in gekleurd keramiek

IWC heeft zijn TOP GUN-collectie uitgebreid met twee geweldige nieuwe modellen. Maak kennis met de Pilot’s Watch Timezoner Woodland en Pilot’s Watch Chronograph 41 Mojave Desert. Het beste van alles is, is dat ze allebei gekleurd keramiek gebruiken.

IWC heeft de reputatie enkele van de beste pilotenhorloges ter wereld te maken, en deze nieuwe toevoegingen vormen hierop geen uitzondering. Laten we in de details duiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IWC Schaffhausen (@iwcwatches)

Pilot’s Watch Timezoner TOP GUN Woodland

Stel je een horloge voor dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook ongelooflijk functioneel is. De Pilot’s Watch Timezoner past perfect in dat plaatje. Wat het onderscheid van de rest is het gebruik van gekleurd keramiek in het design. Dat materiaal maakt het horloge niet alleen uitzonderlijk duurzaam, maar geeft het ook een unieke en opvallende uitstraling.

De Timezoner is ontworpen voor de globetrotter die in jou schuilt. Het beschikt over een wereldtijdfunctie, wat betekent dat je de tijdzone eenvoudig kunt aanpassen door simpelweg aan de ring te draaien. Of je nu van het ene continent naar de andere springt, of gewoon je volgende internationale avontuur plant, met dit horloge zit je goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IWC Schaffhausen (@iwcwatches)

Pilot’s Watch Chronograph 41 TOP GUN Mojave Desert

De Pilot’s Watch Chronograph 41 is een ander meesterwerk van IWC. Dit horloge is een perfecte mix van stijl en precisie. De gekleurde keramiek die in dit model wordt gebruikt, voegt een vleugje verfijning toe aan het algehele ontwerp. Hij is sportief, elegant en veelzijdig, waardoor hij geschikt is voor zowel de cockpit als het dagelijks leven.

Zoals de naam al doet vermoeden is het een chronograaf, wat betekent dat hij is voorzien van een stopwatchfunctie. Of je nu een vluchtmanoeuvre timet of gewoon je ochtendritje maakt, dit horloge kan het allemaal aan.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IWC Schaffhausen (@iwcwatches)

Horloges waar je u tegen zegt

IWC’s toewijding aan innovatie is duidelijk zichtbaar in beide horloges. Het gebruik van gekleurd keramiek verbetert niet alleen hun esthetiek, maar draagt ook bij aan hun duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen de beproevingen van het leven van een piloot.

Beide uurwerken zijn nu verkrijgbaar via de officiële site van IWC. De Pilot’s Watch Timezoner TOP GUN Woodland kost iets meer dan 20,000 dollar, terwijl de Pilot’s Watch Chronograph Mojave Desert verkrijgbaar is voor 13,350 dollar.

Reageer op artikel:
IWC introduceert twee TOP GUN-collectiemodellen in gekleurd keramiek
Sluiten