Twee gasten bouwen heerlijke hamburgers met behulp van een houtchipper en gasbranders

Iedere man heeft zo’n beetje zijn eigen manier om de perfecte hamburger in elkaar te flansen. De één hoeft geen kaas, de ander het liefst een hele kilo. Bij Kees zijn de augurken zijn specialiteit en tevens geheime ingrediënt en Jan gebruikt dan weer zijn tengels om precies die augurkjes van z’n af hamburger te vissen. Een goeie hamburger creëren is dan ook een tot sport verheven kookkunstje en deze mannen geven hun eigen draai aan het proces.

Waar je normaal gesproken netjes met je keukenmesje ingrediënten staat te snijden maken deze bazen het hele proces een heel stuk stoerder. Je vlees door een houtchipper, plakjes snijden met een verstekzaag en je stukkie vlees braden met een gasbrander. Volgende keer je deeg klaarmaken in een cement mixer?

“I actually ate that whole burger. It was my dinner. 10/10 would eat again” – Micah”

https://youtu.be/lXoXmt6gvPk

Reageer op artikel:
Twee gasten bouwen heerlijke hamburgers met behulp van een houtchipper en gasbranders
Sluiten