Verge introduceert de kneiterdikke TS Ultra Smart-motor

Motormerk Verge heeft zojuist een bom laten vallen in de motorwereld met hun Smart Motorcycle uit 2024, en het is een absolute game-changer. Herinner je je de RMK E2 nog die in 2018 opdook? Nou, die draagt ​​nu de naam Verge TS Ultra, en het is niet alleen een mooie naamswijziging – het heeft een aantal serieus coole upgrades.

Een slanke Naked Bike, een geavanceerde EV-aandrijflijn en een naafloos achterwiel – dat is de TS Ultra voor jou. En nu is Verge teruggegaan naar de tekentafel om het nog verbluffender te maken. Hoe? Ze hebben een multicamera- en radarsysteem toegevoegd. Ja, je leest het goed!

Foto: Verge

Onder de motorkap

Onder de motorkap (of moeten we zeggen onder de gestroomlijnde carrosserie?) schuilt een motor van 150 kW die 201 pk levert en maar liefst 885 Nm aan koppel naar het naadloze achterwiel stuurt. Vertaling? 0-100 km/u in slechts 2,5 seconden! Bovendien zuigt de elektromotor sap uit een krachtige batterij, waardoor de motor een bereik van 600 kilometer heeft en snel kan worden opgeladen in 25 minuten.

Foto: Verge

Heerlijke toevoegingen

Maar dat is nog niet alles: Verge stopte niet alleen bij snelheid en bereik. Ze hebben de TS Ultra uitgerust met eersteklas ophangings- en remhardware, dankzij Ohlins en Brembo. En ja, de verwarmde handvatten, cruise control en een handig opbergvak aan boord met een oplaadpoort zijn allemaal standaard.

Upgrades baby!

Nu komt het echte hoogtepunt: de TS Ultra heeft zojuist een grote technische upgrade gekregen. Voortbouwend op het Starmatter-software- en intelligentieplatform van vorig jaar beschikt deze badboy nu over een mens-machine-interface, automatische draadloze updates, geavanceerde sensoren en motorspecifieke kunstmatige intelligentie. Oh, en hadden we de zes ingebouwde camera’s, naar voren en naar achteren gerichte radareenheden, dodehoekassistentie, ruimtelijk inzicht en gevarenwaarschuwingen al genoemd? Ja, het is eigenlijk een slimme motorfiets, maar dan on steroids,

Foto: Verge

En hier is het leuke: als je de vorige versies al hebt besteld, staat Verge voor je klaar. Je krijgt automatisch al deze nieuwe slimme functies zonder een vinger uit te steken.

Prijskaartje

Nu, voor de grote finale. Vanaf 44.900 dollar ligt de Verge TS Ultra Smart Motorcycle voor het oprapen op hun website. Je kunt het naar hartenlust configureren, en de leveringen starten in het vierde kwartaal van 2024. Dus wie heeft er zin in een ritje naar de toekomst?

Reageer op artikel:
Verge introduceert de kneiterdikke TS Ultra Smart-motor
Sluiten