Man gaat op zijn knieën en laat peperdure trouwring in het water laten vallen

Redactie 13 Sep 2017 Entertainment

De meesten van ons zullen er allemaal een keer aan moeten geloven. Een ring uitzoeken bij de juwelier, met een prijskaartje waar je portemonnee spontaan de hik van krijgt. Als dan het moment van de waarheid is aangebroken, dan wil je natuurlijk wel dat alles op rolletjes loopt zodat je vrouwtje alleen maar ‘ja’ kan zeggen. Helaas heeft niet iedereen dat geluk.

Een Amerikaanse man uit de staat Missouri heeft ongelofelijk veel pech als hij een trouwring ter waarde van $ 3.000 in een vijver laten vallen, en nooit meer terugziet. Seth Dixon had nog zoveel moeite gedaan om het moment, dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen, zo romantisch mogelijk te maken. Door Ruth Salas op een zonnige zaterdag mee te nemen naar Loose Park en op het bruggetje door zijn knieën te gaan. Toen Seth het doosje uit zijn zak haalde sloeg het noodlot toe, de diamanten ring glipte door zijn vingers en viel dwars door een spleet in het houten bruggentje, zo het vervloekte water in.

FHM verloren trouwring

Toeschouwers terplekke schoten het koppel te hulp door het water in te duiken op zoek naar de ring. Het was bleek onbegonnen werk en het stukje fortuin is nu vissenvoer. Zelfs een dag later ingehuurde specialist met metaaldetector mocht niet baten. Het enige wat overbleef was de verdomde rekening. Via een geld inzamelingssite heeft het koppel geprobeerd geld te verzamelen voor een nieuwe ring, de teller bleef alleen op $ 261 steken. Achja dan maar een snoepring.

Gelukkig voor ons is het incident gefilmd.

Geplaatst door Staci Dabney's Photography op zondag 10 september 2017

Brobible

Reageer op artikel:
Man gaat op zijn knieën en laat peperdure trouwring in het water laten vallen
Sluiten