Check deze gruwelijke Triumph Daytona 675 Moto 13

redactie 6 okt 2018 Machines

Je zou maar met zo’n mooi ding over de weg mogen scheuren. Likkebaardend keken we naar de plaatjes van deze Triumph Daytona Moto 13. Omdat we zo onder de indruk zijn, moeten we deze prachtige motorbike wel effe met jou gaan delen. Gelukkig doen we dat nu in dit stukkie.

We zien hier bij FHM wel vaker fietstransformaties langskomen,  de een soms beter geslaagd dan de ander. Deze motorfiets hoort bij de betere categorieën. Deze tweewieler heeft eigenlijk alles waar een motorliefhebber happy van wordt.

Lust voor het oog

Mocht je nog niet eerder een Triumph Daytona hebben gezien, deze ziet er behoorlijk anders uit. Niet, dat het negatief is, want deze urban motorbike mag er zeker zijn. Het is weer eens want anders, maar het blijft een lust voor het oog. Zo niet, ga even naar de opticien vriend.  Deze 3-cilindersportfiets heeft zo’n 120pk. Dus je er kan er lekker hard mee over de weg walsen. Niet te hard, want anders geeft oom agent je een vette prent.

Fijn prijsje

Het complete bodywerk van de Triumph Daytona heeft de fabrikant Droog verwijderd. Ze hebben veel nieuwe dingetjes toegevoegd zoals een andere uitlaat, een subframe en een trackerplaat. Ook werden de wielen verwisseld, kwam er een nieuwe leren stoelen in én led-verlichting. Het resultaat is de moto 13. Je kan deze ruige bike vanaf nu aanschaffen voor 17.000 dollar. Niet eens gek duur, zet maar op je verlanglijstje. Hoewel je zo’n ding niet door de schoorsteen moet persen.

Reageer op artikel:
Check deze gruwelijke Triumph Daytona 675 Moto 13
Sluiten