Deze transparante short is de trend van deze zomer

redactie 17 Aug 2019 Entertainment

Als je nog op zoek bent naar een leuk outfitje deze zomer en een keer out of the box wilt denken dan is deze transparante short perfect voor je. Vergeet er trouwens geen goede onderbroek onderaan te trekken, anders is het ook zo ‘lullig’. 

Transparant is the new black. Tenminste, dat blijkt. Transparante kleding is in de modewereld van vrouwen al een lange tijd een ding. Ze dragen het op festivals, vakanties en op het strand. En nu moeten ook wij er aan geloven, of nou ja de mannen die mee willen gaan met deze modetrend, want transparantie is dé trend van 2019. Voor de mannen die deze trend niet zo zien zitten: we troosten je met de gedachte dat de zomer bijna voorbij is.

De Berlin Waterproof Beach Short is gemaakt door modemerk: MaverickSwim. Voor maar $26.99 heb je al een exemplaar in huis. De shorts hebben een elastiek in een neon groene kleur én dat is natuurlijk helemaal de kleur van deze zomer. Volgens MaverickSwim kan je de shorts het best op het strand dragen. Maar voor de echte fashion kings onder ons draag je die natuurlijk ook gewoon op de familie barbecue.

Op dit moment zijn de shorts alleen nog verkrijgbaar op de site in Amerika. Maar voor wie deze trend wel ziet zitten, neem een kijkje op eBay. Hier vind je genoeg transparante kleding.

Reageer op artikel:
Deze transparante short is de trend van deze zomer
Sluiten