Trailer van ‘The Dark Tower’, gebaseerd op Stephen King zijn epische boekenserie, is zeer bruut

Redactie 4 mei 2017 Entertainment

Voor als je het nog niet helemaal door had: Stephen King schrijft fantastische boeken die omgetoverd naar films meerdere prijzen in de wacht hebben gesleept. Denk aan The Green Mile, Shawshank Redemption en nu komt de zwaar geanticipeerde remake van de horror IT eraan. Ja, Stephen weet wel van schrijven. Zo schreef hij van 1982 tot 2012 zijn  misschien wel grootste en belangrijkste werk “The Dark Tower-series” van acht boeken en de trailer van de eerste verfilming is nu onthult.

Dark

De film speelt zich chronologisch af ná de gebeurtenissen uit de boekenserie en vertelt het verhaal van Roland Deschain (Idris Elba) op een alomvattende queeste. De donkere toren is een bouwwerk dat het middelpunt vormt van alle werelden en die dreigt vernietigt te worden. De jonge knul Jake (Tom Taylor) heeft bepaalde krachten die hem cruciaal maken om de wereld te redden. Matthew McConaughey vertolkt ‘De Man in het Zwart’ a.k.a. Walter O’dim, de aartsvijand van Roland.

The Dark Tower moet het startsein worden voor een franchise waar meerdere films en zelfs een televisieserie uit moeten rollen. Gekeken naar de boeken waarop de film(s) gebaseerd worden hebben wij er vertrouwen in.

Reageer op artikel:
Trailer van ‘The Dark Tower’, gebaseerd op Stephen King zijn epische boekenserie, is zeer bruut
Sluiten