Nieuwe trailer It: Chapter Two belooft slapeloze nachten

redactie 19 Jul 2019 Entertainment

Warner Bros heeft de nieuwe trailer voor It: Chapter Two gedropt. De huiveringwekkende beelden van de terugkeer van de horrorclown zijn absoluut niet mis en beloven een waar spektakel voor de bioscoopgangers. Dit gaat de nodige nachtmerries opleveren.

In het vervolg op het angstaanjagende eerste deel It zien we de Losers Club weer opduiken. 27 jaar na de misdadige gebeurtenissen zijn de vrienden terug in Derry. Opgegoeid tot volwassenen blijken ze nog altijd te worstelen met hun gruwelijke ervaringen met de vervloekte clown. Het verleden achtervolgt Bill en zijn maten.

FHM-It: Chapter Two

Pennywise is niet verslagen, sterker nog, hij is springlevend. Iedere 27 jaar verschijnt hij inderdaad om gruwelijk huis te houden. We horen de horrorclown duister zeggen: “For 27 years, I’ve dreamt of you. I craved you. I’ve missed you!”

De riolen worden onveilig gemaakt en de diepste angsten van de vriendengroep nestelen zich in hun hoofden. In het eerste deel hebben ze een eed afgelegd elkaar te helpen om It te verslaan wanneer hij terugkeert. Het moment is voor de Losers Club aangebroken om elkaar aan die belofte te houden en het pure kwaad te overwinnen.

Goed nieuws voor de fans: Bill Skarsgård keert terug als Pennywise die hij in het eerste deel zo overtuigend neerzette. It: Chapter Two zal naar verwachting halverwege september in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Dat worden slapeloze nachten.

LadBible

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer It: Chapter Two belooft slapeloze nachten
Sluiten