De trailer van het derde The Grand Tour seizoen belooft weer veel kijkplezier

redactie 29 Nov 2018 Entertainment

Het derde seizoen van The Grand Tour gaat bijna van start. Amazon Prime, de streamingdienst waar de autoshow uitgezonden wordt, heeft nu een eerste trailer gedeeld van het nieuwe seizoen. De trailer bewijst weer dat Clarkson, Hammond en May voor de camera een recept is voor de perfecte autoshow.

Het gaat namelijk verder dan alleen de brute bolides waarin gereden wordt. Het legendarische trio zorgt namelijk ook voor een constante glimlach op je gezicht. De heren hebben dan ook jaren gehad om zich zo op elkaar af te stemmen. Voor The Grand Tour presenteerden ze namelijk het toen nog immens populaire Top Gear.

Finetunen

Na een akkefietje waarin Clarkson met z’n vuisten richting een producer slingerde heeft Amazon Prime de heren een nieuwe baan geboden. De eerste twee seizoenen ging het nog niet helemaal vlekkeloos. Waar ze in het eerste seizoen nog elke week met het hele zooi van stad naar stad reisden, bleven ze in seizoen twee lekker in Engeland. Ook ‘The American’ was niet echt een succes. Deze Stig tegenhanger hebben ze er gelukkig ook snel uit gesodemieterd.

De trailer van dit derde seizoen lijkt dan ook veel meer dat old school Top Gear gevoel terug te brengen. Het begint namelijk al met iets dat lijkt op een road trip in aftandse offroaders door de jungle. Vanaf 18 januari is het nieuwe seizoen van de autoshow te zien op Amazon Prime. Wij hebben in ieder geval weer zin het de prachtige beelden op ons netvlies en Clarkson en May die dingen roepen als ‘Hammooooond’ en ‘oh cock’.

Reageer op artikel:
De trailer van het derde The Grand Tour seizoen belooft weer veel kijkplezier
Sluiten