Dit is de gruwelijke trailer van het laatste seizoen Game of Thrones

redactie 6 mrt 2019 Entertainment

We worden nu wel heel erg zenuwachtig. Bijna is het zover. Nog even en we mogen onze mooie kalenders omslaan naar de maand waar het allemaal moet gebeuren. Het wachten voelt als een tergend langzame marteling. Maar er is licht aan het eind van deze ellenlange tunnel. Op 15 april mogen we eindelijk kijken naar het absolute slotstuk van Game of Thrones. Om ons tot die tijd nog in leven te houden deelt de HBO-serie een trailer. Holy shit. Hier gaat ons hartje wel sneller van kloppen.

De trailer, die begeleid wordt door epische soundtracks, bouwt een enorme spanning op naar het grote eindgevecht. Die strijd wordt er één van formaat. Alleen de opnames van deze scène duurde al langer dan vijftig dagen. Alles in deze gruwelijke trailer wijst erop dat dit seizoen voor de volle honderd procent het wachten waard is. Dat wordt dus zes afleveringen bingewatchen. Helaas valt 15 april op een maandag. Nou ja, helaas voor de werkgevers dan, want de kans is groot dat er heel veel mensen last hebben van ‘koorts’ die dag.

Meerdere eindes voor Game of Thrones

Wat opzich wel bijzonder is, is dat de makers van de populaire serie ervoor gekozen hebben om meerdere scenario’s te filmen voor het einde. Hierdoor weten zelfs de acteurs niet hoe de serie zal eindigen. Je kan Jon Snow en Daenerys Targaryen dus gerust uitnodigen om bij jou thuis de grande finale te kijken. Ze kunnen ‘m tenminste niet voor je spoilen.

Reageer op artikel:
Dit is de gruwelijke trailer van het laatste seizoen Game of Thrones
Sluiten