Al meer dan 100 aanmeldingen voor de Boerinnen Kalender

redactie 27 Feb 2019 Girls

De productie voor de kalenders van volgend jaar is al gaande en bij de Boerinnen Kalender loopt het storm. Afgelopen vrijdag werd er voor de eerste keer een oproep gedaan door de organisatie. Nu zijn er al meer dan 100 aanmeldingen binnen. Ken je iemand die niet in deze kalender kan ontbreken? Men is nog steeds op zoek!

Voorwaarden om in de kalender vereeuwigd te worden zijn een minimumleeftijd van 18 jaar, een connectie met het boerenleven, een passend uiterlijk en een goede motivatie hebben. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website. Is dit stiekem niet de reden waarom je op dit artikel hebt geklikt? Geen zorgen, bekijk hier wat kiekjes uit de voorgaande edities van de Boerinnen Kalender:

Miss Boerin Verkiezing

Alle deelneemsters doen bovendien een gooi naar de eervolle titel van Miss Boerin 2020. De winnares zal in maart bekend worden gemaakt op een spetterend event waar de melk rijkelijk zal vloeien en de kippenpootjes massaal van hand tot hand gaan. We kunnen ons allemaal nog wel Miss Boerin van 2018 herinneren, toch? Julia Kurvers natuurlijk!

Reageer op artikel:
Al meer dan 100 aanmeldingen voor de Boerinnen Kalender
Sluiten