De trailer van de nieuwe ‘The Fast & Furious: Hobbs & Shaw’ is zojuist gedropt en hij is awesome

redactie 1 Feb 2019 Entertainment

Alright! Er komt weer een nieuwe film in de epische filmserie van ‘The Fast & Furious’. De trailer is zojuist gedropt en hij is weer lekker zeg. De nieuwe film, Fast & Furious: Hobbs and Shaw, komt uit in deze zomer. Om precies te zijn op 2 augustus 2019. Zet hem in je agenda en verplaats je vakantie, want deze mag je niet missen.

Na het zien van de trailer kunnen we niet meer wachten tot de film uitkomt. Hij zit weer vol met de actie, spanning en legendarische oneliners die we van ze gewend zijn. De film gaat over de twee populaire personages uit de film, Deckard Shaw en Luke Hobbs. Gespeeld door Jason Statham en opperbaas Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Scenario Fast & Furious: Hobbs & Banks

Oud-vijanden Luke en Deckard vormen samen een verassend duo in de strijd tegen een cyber-genetisch gemanipuleerde slechterik. Dramatisch en episch als de filmserie altijd is, vormt deze slechterik een gevaar voor de toekomst van de mensheid. Het wordt hoe dan ook een film vol meeslepende actie, waarvan wij op het puntje van onze stoelen zullen moeten balanceren. Heb je net als wij, moeite met het wachten tot 2 augustus? Vermaak je dan nog maar eens met de eerste acht delen van de actiefilm.

 

 

 

Reageer op artikel:
De trailer van de nieuwe ‘The Fast & Furious: Hobbs & Shaw’ is zojuist gedropt en hij is awesome
Sluiten