De slappe lach met nieuwe Deadpool 2 trailer

Redactie 7 feb 2018 Entertainment

Elke trailer of seconde die de ether in wordt gegooid en wat te maken heeft met Deadpool, zien we als weer een nieuw stukje vermaak wat onze dag weer goed maakt. Nu krijgen we een volledige trailer te zien van onze favoriete antiheld. Moet je nagaan hoe goed wij momenteel in de stemming geraken.

In de eerste kickass film zien we al dat Ryan Reynolds dé perfecte acteur is om in het rode flexibele pak bad guys te verwoesten. Deze trailer bevestigt maar weer dat het nogmaals lachen, gieren en brullen wordt. De nieuwe schurk in de tweede film zal gespeeld worden door Josh Brolin (No Country for Old Men). Zijn backstory is weer een heerlijk verhaal waar de makers geweldige sarcastische grappen over kunnen maken.

Deadpool is een van de weinige superheldenfilms waarbij humor zo perfect in een actiefilm wordt verwerkt. Lol en vliegende patronen samen zijn voor ons dé perfecte combinatie voor een succes. Deadpool is zo’n film. Het tweede deel wordt verwacht op 18 mei dit jaar. Nog een paar maandjes afwachten dus voordat we met de antiheld kunnen brullen.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
De slappe lach met nieuwe Deadpool 2 trailer
Sluiten