Kneiterdikke trailer van Breaking Bad 2 laat je snakken naar een vervolg

Nee, er komt geen vervolg op Breaking Bad en we hebben het niet over een officiële trailer, maar toch is de onderstaande video van de meme-maker Chubs zeker de moeite waard. Hieruit wordt duidelijk dat het mogelijk is om een nieuw verhaal te bedenken met de originele personages. 

Een zesde seizoen van Breaking Bad is natuurlijk heel erg onwaarschijnlijk. Op het einde van Breaking Bad waren vrijwel alle hoofdpersonages al (bijna) overleden, Jessie Pinkman kreeg zijn eigen film El Camino en bovendien is er de prequelshow Better Call Saul. De Breaking Bad-franchise is dus al volledig uitgemolken en de cast voelt ook geen behoefte om nog iets aan het verhaal toe te voegen. Toch zorgt deze trailer ervoor dat je gaat snakken naar een vervolg.

In de trailer van Breaking Bad 2 zie je een alternatieve tijdlijn waarin Walter White (Bryan Cranston) en Hank Schrader (Dean Norris) nog steeds leven. Ook Jesse Pinkman (Aaron Paul), Saul Goodman (Bob Odenkirk), Gus Fring (Giancarlo Esposito), Skyler White (Anna Gunn) en Marie Schrader (Betsy Brandt) zijn te zien. Er is bovendien gebruikgemaakt van beelden uit allerlei andere films en games.

Breaking Bad 2

De trailer van Breaking Bad 2 begint met Hank die revanche zoekt voor wat Walter heeft gedaan. Ook zien we Saul weer terug. De video is twee dagen geleden online gezet en staat nu al op meer dan twee miljoen views. De reacties zijn bovendien lovend: ‘Dit is echt goed gedaan. Ik vind het geweldig dat hoe verder de trailer komt, hoe onrealistischer het wordt’, ‘Verdomme, ik geloofde dit de eerste 2 minuten’ en ‘Ik trapte er bijna in, wat een goede trailer.’

Reageer op artikel:
Kneiterdikke trailer van Breaking Bad 2 laat je snakken naar een vervolg
Sluiten