Zo kun jij een goede trader worden

We hebben vast allemaal wel eens van traden gehoord. Maar hoe word je hier goed in? ‘Traden’, oftewel handelen. Dit is precies wat het woord betekent. Je kunt aandelen laag kopen en deze weer hoog verkopen. Dit kun je op verschillende markten doen. De belangrijkste markten zijn: aandelen, grondstoffen, valuta en tot slot de nieuwkomer: crypto. https://immediate-edge.nl/ helpt je een handje mee om dit vak te meesteren.

Handelen

‘Trading’ is het op korte termijn handelen waarbij je elk aandeel na enkele seconden tot enkele weken weer verkoopt. Hiernaast heb je het begrip ‘beleggen’, dit doe je op een lange termijn en kan jaren duren voor je een significante winst te pakken hebt. Beleggen doe je met een ‘stabiel’ aandeel waarbij je zeker kan zijn dat het niet snel zal gaan zakken. Het is dus eigenlijk een spaarrekening met een fijne rente. Toch zul je moeten oppassen, want geen enkel aandeel is gegarandeerd stabiel. Handelen neemt veel risico’s met zich mee. Je kan je inleg verdubbelen maar ook volledig kwijtraken. Hierbij een belangrijke tip die we je graag meegeven: zet alleen geld in wat je niet nodig hebt. We kennen allemaal wel de opperbazen van het traden zoals Warren Buffett en George Soros. Maar wat hebben deze legendes gemeen? Nou, ze zijn allemaal bij het begin begonnen en vaak op hun bek gegaan.

Immediate Edge

Bij Immediate Edge wordt het je erg makkelijk gemaakt. De algoritmes Berekenen de risico’s en bieden je de beste trading opties aan. Het platform heeft bijna alle drempels weggehaald zodat jij lekker lui op je stoel kunt zitten en je geld kunt inzetten op verschillende markten. Een goed begin is het halve werk. Zodoende kun je al beginnen met traden door een klein bedrag op je wallet te storten van €100 euro.

Strategie

Een goede strategie maakt veel uit. Daytrading is er één van. Hier kopen en verkopen handelaren verschillende assets binnen milliseconden. De winsten en verliezen zijn enorm. Als daytrader moet je ook de gehele dag de aandelenkoersen en het nieuws goed in de gaten houden. Alles kan een grote invloed op de markt hebben. Ook helpt een goede internetverbinding hierbij. Als deze niet snel genoeg is kan het zijn dat je order niet op tijd doorkomt en kan koers in de tussentijd zijn gezakt. Zo zijn er veel andere strategieën binnen de wereld van het traden. Bij Immediate Edge zullen ze je hier alles over wijsmaken. Wellicht is het dus ook slim om eerst een demo account met nep geld te openen voor je aan het echte werk begint. Dan kun je rustig achter je favoriete strategie komen zonder direct al je knaken te verliezen.

Van leerling tot meester

Onze tip? Gebruik Immediate Edge om je kennis te vergroten. Wees altijd voorzichtig en neem geen risico’s die je je niet kunt permitteren. Op internet staat veel informatie over traden en beleggen. Misschien ben jij wel de volgende Warren Buffett. Ze zeggen niet voor niets: oefening baart kunst.

Reageer op artikel:
Zo kun jij een goede trader worden
Sluiten