Topserie Into the Badlands komt met tweede seizoen

Redactie 16 mrt 2017 Entertainment

Mooi nieuws: de hitserie Into the Badlands komt eindelijk met een vervolg op haar eerste seizoen. Wie dit internationale succes heeft gemist en wel wat actie op z’n scherm kan gebruiken moet de eerste zes afleveringen zeker terugkijken.

Het verhaal speelt zich af in een gevaarlijke wereld. Een na-oorlogs tijdperk waar alles verwoest is gebleven. De grote oorlog is zo lang geleden dat niemand zich het nog kan herinneren, maar was ook zo heftig dat alle geweren zijn vernietigd. Er zijn geen wetten, er heerst chaos in de Badlands. Niemand is veilig en niemand is onschuldig. Wie bescherming wil kan terecht bij een van de zeven baronnen en hun legers.

De serie blinkt uit met esthetisch in beeld gebrachte vechtpartijen. Zowel qua beeld, choreografie als geluid ijzersterk opgediend. De gevechten gaan niet vervelen. Martial Arts van de bovenste plank. Ook de sfeer blijft pakkend: het speelt zich af in een moderne wereld die lang geleden is verwoest door ‘de grote oorlog’. Ook de diversiteit aan karakters komt goed tot uiting in mooie kostuums en authentieke dialogen. Het lijkt op een mengelmoes van The Great Gatsby, Game of Thrones en Jackie Chan. Uniek in zijn soort!

De serie is zeer binge watchable. Er gebeurt genoeg in de serie om je aandacht te blijven vasthouden en bovendien is het verhaal niet onnodig ingewikkeld. Een echte aanrader voor zowel Western als Martial Arts-liefhebbers.

 

Photo Credit: James Minchin III/AMC

 

in samenwerking met AMC

Reageer op artikel:
Topserie Into the Badlands komt met tweede seizoen
Sluiten