Topmodel Nina Agdal geeft de mooiste rondleiding door Kopenhagen

redactie 13 Jul 2019 Girls

Onze Deense vriendin en tevens supermodel Nina Agdal heeft zich aangesloten bij FHM’s reisbureau. Goed nieuws natuurlijk voor de fans van de blonde schone, die meteen besloot uit te pakken met een speciale tour door haar thuisstad Kopenhagen.

View this post on Instagram

You can always sit with me ?

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Voordat Nina zichzelf aan wereld toonde, fietste ze regelmatig rond in het rustieke plaatsje Hillerød, dichtbij de hoofdstad. Hier ligt, voor de toegewijde reiziger, het prachtige kasteel Frederiksborg wat door Hollandse architecten is gebouwd. Nu is ze terug in Kopenhagen waar ze kind aan huis is om jou alle bezienswaardigheden te showen.

FHM-Nina Agdal Kopenhagen
Foto: Taylor Ballantyne

Het vrolijke supermodel laat het levendige stadsdeel Nørrebro zien waar alle grote én kleine winkels zitten die de mondiale modesector bestormen met hun Scandinavische design. In Reffen zijn er meer dan genoeg restaurants te vinden met allerlei eten, wat altijd beter smaakt wanneer de onweerstaanbare Nina aanschuift.

FHM-Nina Agdal Kopenhagen
Foto: Taylor Ballantyne

De Deense schoonheid neemt je ook nog eens mee langs de leukste barretjes in het wereldberoemde Nyhavn, bekend van de gekleurde huizen aan de waterkant. Een absolute must-see voor toeristen die de stad aandoen. Het water dat door de kanalen van Kopenhagen stroomt, is schoon genoeg om erin te zwemmen. Ideaal om na een hete dag wat verkoeling. Laat haar dat maar niet horen: wanneer Nina hier haar badpakje aantrekt om een duik te nemen, boeken wij meteen onze tickets!

View this post on Instagram

I would do anything to be back here ?? well not anything but a lotta things #amalficoast #italy #solidandstriped

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Maxim

Reageer op artikel:
Topmodel Nina Agdal geeft de mooiste rondleiding door Kopenhagen
Sluiten