5 dingen die je beter kan huren dan kopen

redactie 5 Sep 2019 Entertainment

Wij zijn altijd zwaar geobsedeerd met koopgedrag. Iedereen is bezig met het kopen van alles en nog wat, maar is dit echt altijd nodig? Tegenwoordig leven wij in een mooie digitale wereld, waarin veel mogelijk is. Denk daarom nog eens na voordat je weer iets  nieuws koopt en kijk eens naar de mogelijkheden om je heen. Huren is een van deze mogelijkheden. In vele gevallen is dit zelfs veel makkelijker en voordeliger. Wij namen om deze reden dan ook een kijkje op de website: Huren.nl en kwamen er al snel achter dat je sommige dingen toch echt beter kunt huren dan kopen. Dat vraagt dan ook om een mooi top vijf lijstje van dingen die je beter kunt huren dan kopen.

1. Supercar

Op de rijke sjeiks en de louche zakenmannen onder ons na, is een supercar toch echt een onhaalbare droom. Maar niets is wat het lijkt. Een speciale supercar, zoals een Lamborghini of een Ferrari kun je namelijk gewoon huren. Nu hoef je geen 500.000 euro uit te geven om je droom waar te maken. Een supercar kun je dan ook beter huren dan kopen.

Afbeeldingsresultaat voor supercar

2. Boot

Niet alleen de uitgave is al prijzig, maar door het onderhoudt beland je zelfs in de bijstand. We hebben het natuurlijk over een boot. Het is natuurlijk heerlijk om lekker met je bootje op het water te dobberen, maar hoe vaak doe je dit per jaar in Nederland. Nou, niet zo vaak. Je kunt dus veel beter een bootje huren op een warme zomerse dag.

Afbeeldingsresultaat voor yacht

3. Camper

Lekker op vakantie gaan met de nieuwste camper. Aah, wat een heerlijke gedachte. Je maakt je campingleven of rondtrek reis toch wat luxer, maar godverdomme wat kost zo’n ding veel geld. Het is dan ook veel logischer dat je  er eenmalig eentje te huren dan om er eentje aan te schaffen. Geen gezeik, gewoon camper huren.

Afbeeldingsresultaat voor camper

4. Stripper

De meest bekende bachelor party act is toch wel de stripper. Wat ons betreft moet elke bachelor nog minimaal één lapdance krijgen, voordat hij de rest van zijn leven op een plek gehavend ligt. Ook raak je waarschijnlijk wel in de problemen als je een stripper koopt. Mensenhandel, je weet het wel. Je kunt dan ook beter een stripper huren dan kopen.

Screenshot: YouTube/We’re the Millers Screenshot: YouTube/We're the Millers

5. Exotische dieren

Iedereen wilt wel zeggen dat hij een kangoeroe, kameel of alpaca heeft. Of mevrouw daar zo blij van wordt weten we niet. Ons voorgevoel zegt van niet. Dan krijg je vragen zoals, waar hebben we plaats en ga zo maar door. Maar wees niet getreurd! Je kunt exotische dieren namelijk gewoon huren. Waarvoor weten wij nog niet precies, maar het kan in ieder geval wel. Op deze manier kun je toch genieten van deze mooie dieren zonder het gezeik. We zijn er dan ook ruimschoots over eens dat je exotische dieren beter kunt huren dan kopen.

Afbeeldingsresultaat voor kangoeroe
Reageer op artikel:
5 dingen die je beter kan huren dan kopen
Sluiten