Hoe maak je jouw mansion warm en sfeervol?

redactie 11 feb 2019 Entertainment

Elke man wil nadat hij thuis komt van z’n werk rustig bijkomen van een lange en misschien wel stressvolle dag. Een sfeervol huis is in dat geval een goede remedie. Het interieur is dan erg belangrijk. Tegelijkertijd wil je als trotse pauw ook graag dat dames de indruk zijn van je stulpje. Het kan zijn dat jij de ballen verstand hebt van dat soort dingen. Nou, dan hebben we goed nieuws. Wij gaan je namelijk drie tips geven zodat jij het ideale mannenhuis hebt waar elke dude jaloers op zal zijn.

1. Het juiste behang

Ja makker, dit is een belangrijk puntje. Glasvezel behang, ook wel glasweefselbehang of skin genoemd, is een decoratieve afwerking van de wand, die zowel esthetisch als ook functioneel is. In oudere huisjes heb je nog wel is dat er scheuren in de muren komen, maar onderschat ook de nieuwbouw niet. Hier komen na de oplevering veel scheuren in de muren voor door krimping of zetting van de materialen. Daarom is het glasvezel behang van behangexpert.nl ideaal voor een dikke upgrade aan jouw stulpje. Ideaal toch?

Glasweefselbehang 25.0mtr motief traanplaat
Foto: behangexpert.nl

2. Meubels

Dan kan je wel zo’n heerlijk behang hebben, maar de inhoud is ook van groot belang. Een prachtige bank of een mooie tafel waar jij op de zaterdagavond met je maten een pilsje doet is de must have voor elk herenhuis. Als je een warm en sfeervol interieur wil creëren gaan we voor de wat donkerdere meubels. Natuurlijk hebben we als voorbeeld een kiekje van het internet gelukt. Prachtig toch?

View this post on Instagram

Scent of Wood ?? @rosielondoner

A post shared by Gentleman Channel® (@gentlemanchannel) on

3. Temperatuur

Na zo’n dag werken wil je niet in de kou zitten. Alleen je wil natuurlijk wel een beetje in de kosten besparen, volkomen begrijpelijk. Dan hebben we speciaal iets voor jou. Door middel van uitgekiende meet- en regeltechnieken op basis van de beste elektronische onderdelen is een A-merk thermostaat in staat een heerlijk temperatuurtje te creëren tegen minimale stookkosten. Wat wil je nog meer? Het kan niet anders dat jouw onderdak straks ook een toffe woonruimte is voor elke man. Succes met de renovatie, maat.

Honeywell Lyric T6
Foto: CVkoopjes.nl

 

 

Reageer op artikel:
Hoe maak je jouw mansion warm en sfeervol?
Sluiten