Tino Martin gaat Olympisch stadion compleet op z’n kop zetten

redactie 30 okt 2018 Entertainment

Tino Martin is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Met zijn megahit ‘Jij liet me vallen” won hij twee Edison Awards, verder deed hij mee aan de Beste Zangers van Nederland, en verkocht twee keer de Ziggo Dome uit. We kunnen wel stellen dat hij een van de grootste Nederlandse volkszangers van dit moment is. Volgend jaar geeft hij een groot concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam, en jij kan daar bij zijn!

Tino Martin begon op jonge leeftijd al met zingen. Zo stond hij op zijn veertiende voor het eerst op de planken in de strandtent van zijn oom en tante. In 2002 deed hij als René Froger imitator mee aan de welbekende Soundmixshow van Henny Huisman, hij werd tweede. Hij begon in de jaren erna te werken aan een eigen sound en trad veel op in de omgeving van Den Haag. In 2014 kwam ‘Jij Liet Me Vallen’ uit. Het startsein van een succesvolle carriere. In 2016 won Martin dé Edison Popprijs en gaf hij zijn eerste grote soloconcert in de HMH. Daarna volgen er optredens in Carré, de theaters en de Ziggo, daar mag hij op 8 juni 2019 het historische Olympisch Stadion aan toevoegen. ‘Als kleine jongen heb ik natuurlijk wel eens gedroomd van een eigen stadionconcert. Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar”, zegt hij op zijn eigen website.

Hoe kan ik de kaarten winnen?

Wij mogen 3 X 2 kaarten weggeven. Tag degene met wie je wilt gaan onder het Facebookbericht en geef antwoord op de volgende vraag: Wat is het mooiste liedje van Tino Martin en waarom? Wil je nou niet gokken op deze winactie, je kan al kaartjes voor het optreden bestellen. 

Reageer op artikel:
Tino Martin gaat Olympisch stadion compleet op z’n kop zetten
Sluiten