Tinder’s Spring Break modus helpt jouw aan vakantievlam tijdens vakantie in de VS

redactie 1 mrt 2019 Entertainment

Vakantie! De tijd van onbezorgd bier tanken, uitgaan, zonnen, uitslapen en bovenal de tijd om eens lekker rond te gaan scharrelen. De dames zijn schaars gekleed en de hormonen gieren door de lucht. Speciaal daarvoor lanceert Tinder de Spring Break modus, om alle bronstige hertjes te koppelen aan een partner, voordat het paringsseizoen voorbij is. Let op, de speciale modus is alleen voor studenten en werkt alleen in de VS. 

Je ligt aan strand dichtbij de camping, zonnetje erbij, biertje in de hand en dan ineens gebeurt het. Een bloedmooie chick loopt langs je handoekie en je bent opslag verliefd. Uit pure wanhoop pak je de afgebladderde Derbystar-bal van je kleine broertje en doe je een verwoede poging om met je droevige hooghoud-skills de aandacht van het vrouwtje te trekken. Ze kijkt niet eens… Een flinke deuk in je trots. Je keert terug naar je plaats en de rest van de vakantie bedenk je wat je tegen haar had kunnen zeggen als je het lef had gehad. Say no more!

Tinder Spring Break Modus

Deze speciale Tinder Spring Break modus is er dus speciaal voor alle studenten die zich in de voorjaarsvakantie in de zonovergoten VS begeven. De datingservice kent de strandtaferelen maar al te goed en besluit een handje te helpen. Het werkt als volgt: ga naar tinder en zoek naar de zogeheten ‘Spring Break kaart’. Hier kan je je vakantiebestemming toevoegen en zien wie er allemaal nog meer naar dezelfde bestemming afreizen. Van al die mensen wordt een selectie gemaakt die op jouw profiel aansluit. Vervolgens kan jij lekker door al die potentiele matches heen swipen. Eenmaal gematcht, kan je met elkaar gaan chatten. Als je dan aankomt op je vakantiebestemming, hoef je het ijs niet meer te breken. Die Derbystar mag dus gewoon thuisblijven. Cabo, Las Vegas, Miami, New Orleans, Puerto Vallarta, San Diego, Puerto Rico en Lake Havasu, Arizona zullen worden vertegenwoordigd op de Spring Break-kaart.

Reageer op artikel:
Tinder’s Spring Break modus helpt jouw aan vakantievlam tijdens vakantie in de VS
Sluiten