Timberland dropt met de Brooklyn toffe zomerse sneaker

Redactie 26 Feb 2019 Entertainment

We kennen Timberland allemaal van de karakteristieke 6-inch yellow boots, waarmee het groot is geworden. Maar ze hebben natuurlijk nog veel meer smaken in de schoenenkast. Met het voorjaar in het vooruitzicht, komen ze nu in de vorm van Brooklyn met een hele vette nieuwe sneaker.

De schoenen zijn de kersverse aanwinst in de sneakerfamilie van Timberland. Het is geïnspireerd op design uit de nineties, waarbij de focus ligt op outdoor en functionaliteit. En looks als je het ons vraagt, want deze vinden wij er echt tof uitzien.

Timberland Brooklyn

Qua materiaal is het een combinatie van mesh en high quality suède. Doordat de tussenzool is gemaakt van het superlichte AEROCORE-energiesysteem, beschikt ‘ie over een bijzonder krachtige demping en relaxte vering. De rubberen buitenzool zorgt weer voor flexe stabiliteit, zodat je met zelfverzekerde, ferme passen over de aarde kan banjeren.

Dit is een heerlijk lentesneakertje hoor. Goeie chino of spijkerbroek erboven en je bent stylo-technisch gezien uitermate verantwoord bezig. Zeker in het antraciet of in het blauw vinden wij de nieuwste aanwinst van Timberland heel erg tof (check de gallery hieronder).

Waar haal je de Timberland Brooklyn?

De Brooklyn is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals blauw, lichtgrijs, antraciet, beige, rood/grijs en geel/grijs. De prijs is vanaf €99,95, wat wij een nette afkoopsom vinden voor dergelijke sneakers. Hieronder hebben we wat beelden van de Brooklyn voor je verzameld. Uiteraard zijn ze te krijgen bij je plaatselijke Timberland-shop of andere verkooppunten. Als je ze online wilt bestellen moet je even checken op timberland.com.

In maart vindt er trouwens in drie Nederlandse Timberland-winkels een Brooklyn Experience plaats. Hier kun je de sneaker op een bijzondere manier uittesten. In Den Haag kun je op 8 en 9 maart terecht, in Amsterdam op 13 en 14 maart op de Kalverstraat en de Leidsestraaten tot slot kunnen de Rotterdammers de schoenen testen op 15 en 16 maart. Noteer in de agenda.

In samenwerking met Timberland

Reageer op artikel:
Timberland dropt met de Brooklyn toffe zomerse sneaker
Sluiten