5 redenen waarom je nu FHM moet volgen op TikTok

Yes, mannen! Misschien wisten jullie het nog niet, maar wij zijn sinds kort ook te vinden op TikTok. Althans, dat waren we al een tijdje, maar sinds kort hebben we het uploaden van TikTok’s weer serieus opgepakt. Goede voornemens en zo, je weet toch. Dus open snel TikTok en begin @fhm_nederland te volgen! Nog niet overtuigd? Oké, dan geven we je even vijf redenen waarom je ons moet gaan volgen.

1. We zetten de knapste dames van TikTok op je For You Page

Je kent ons. We zijn nou eenmaal meesterlijk in al het vrouwelijk schoon van het internet op een rijtje zetten. Dat kunnen we op Instagram, maar dat kunnen we ook op TikTok. Wij nemen deze zware taak op ons zodat jullie kunnen genieten van de knapste dames die TikTok te bieden heeft. En geloof ons: die zijn er genoeg.

@fhm_nederland No words needed voor de prachtige Margot Robbie 😍 #fy #fyp #foryou #girls #hot #sexy #margotrobbie 🎥@ᴀʀɪᴀɴᴀꜱᴘᴏᴡᴇʀ ♬ origineel geluid – fhm_nederland

2. Elke dag een nieuwe video

Altijd mega vervelend wanneer je een leuk account vindt, het begint te volgen en vervolgens nooit meer terugziet omdat ze niets posten. Iets met luiheid. Wij garanderen je: als je @fhm_nederland gaat volgen, krijg je iedere dag minimaal één nieuwe video op je tijdlijn. Je volgt ons natuurlijk allang op Insta, waarop we ook elke dag content plaatsen. Je krijgt van ons precies wat je gewend bent.

3. We gaan toffe winacties doen op TikTok

Wat we gaan doen is nog even geheim, maar we kunnen je verzekeren dat we toffe winacties gaan organiseren via ons TikTok account. De eerste winactie is zelfs al in kannen en kruiken, het is alleen nog even wachten op het goede om ‘m live te gooien. Hoe meer volgers we krijgen, hoe eerder we hem droppen. Is dat een deal?

4. De FHM 500 komt eraan

De mooiste tijd van het jaar zit er weer aan te komen! We zijn een beetje vroeg, maar de FHM 500 aka de lijst der lijsten hangt in de lucht. Natuuuuurlijk gaan we daar op ons TikTok account hele leuke dingen mee doen. Wil je gewoon niet missen!

5. We zijn het tofste TikTok account voor mannen

Velen denken misschien dat TikTok een kanaal is voor kinderen of meisjes, maar dat is absoluut niet zo. Daar is ons kanaal het perfecte voorbeeld van. Op de TikTok van FHM komt de vetste shit te staan. Van de knapste chicks tot de ziekste filmpjes. Wij gaan jullie precies laten zien waarom FHM het tofste TikTok account voor mannen is!

@fhm_nederland Wat een droom. Met wie rij jij over een paar jaar zo door Londen? 😍 #fy #fyp #foryou #cars 🎥@scootsupercars ♬ origineel geluid – fhm_nederland

FHM op TikTok

Overtuigd? Dat dachten we al. Nu wordt het toch echt tijd om TikTok te openen en @fhm_nederland een dikke vette follow te geven. Dan zien we elkaar daar!

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je nu FHM moet volgen op TikTok
Sluiten