10 dingen waarmee je een vrouw onbewust gek maakt

Redactie 23 nov 2017 Entertainment

Ze zeggen wel eens dat kleine gebaren grote betekenis hebben. Maar wat bedoelen ze daar nou eigenlijk mee? In dit geval, vergeet je desperate ik-wil-je-doen praatjes en wees gewoon jezelf. We zetten tien gekmakers voor je op een rijtje. Gezegd door vrouwen, dus dan is het waar.

1. Laat je kookskills zien
Uit onderzoek blijkt dat het in stukken hakken van groenten, het klaarmaken van vlees en het roeren in een pan soep, zorgt voor extra zin bij een vrouw. Zoek van tevoren wel even een paar spectaculaire gerechten uit want met een tosti klaarmaken ga je haar niet het bed in krijgen.

2. Rijdt relaxed
Een vrouw krijgt een veilig gevoel bij je wanneer je rustig rijdt en geeft zich op deze manier sneller bloot. Niet getreurd. Hard rijden kan weer zodra je haar thuisbrengt. Missie voltooid.

3. Knoop je mouwen op
Met deze nonchalante look moet je de vrouwen van je afslaan en zijn ook nog eens je horloge en/of sleeve beter zichtbaar. Perfect.

4. Praat met passie
Een man die zijn enthousiasme goed weet over te brengen wekt bij een vrouw extra de aandacht, wat zorgt voor een goed gesprek.

5. Knip je nagels
We leven niet op Java. Als je mee wilt doen aan de Javaanse lange nagelcultuur doe je dat maar lekker daar. Of hier, maar niet zeuren als je geen vervolgdate kunt fixen.

6. Werk geconcentreerd
Een man die zó gefocust is dat hij alles om zich heen even vergeet zorgt bij een vrouw voor kriebels. Al doe je maar alsof. Zo moeilijk hoeft het allemaal niet te zijn. Houd je tong alleen wel binnensmonds.

7. Joggingsbroek ftw
Trek na je douchebeurt alleen een joggingbroek aan. Deze kan immers snel weer uit. En dat is net wat je wilt toch?

8. Stuur een onverwacht berichtje
Een random WhatsAppje geeft een vrouw het gevoel dat je met haar bezig bent. Dat ben je na dat gesprek waarschijnlijk ook. In bed.

9. Lekker luchtje
Dior Homme bijvoorbeeld. Heb je gegarandeerd succes mee.

10. Trek een te klein shirt aan
Bij het pakken van een glas uit je bovenste keukenkastje wordt een stuk van je buik zichtbaar en dit zorgt voor klamme handjes en een spontaan waterballet bij een vrouw. Misschien moet je deze maar laten zitten als je buik kan wedijveren met die van Jan Boskamp.

Foto: Getty

Reageer op artikel:
10 dingen waarmee je een vrouw onbewust gek maakt
Sluiten