The Rock laat zich van z’n beste kant zien en verrast UFC-vechter met huis in Miami

We wisten al dat Dwayne ‘The Rock’ Johnson immense armen heeft, maar blijkbaar heeft hij ook een enorm hart. Daar is UFC-vechter Themba Gorimbo nu ook van op de hoogte. Themba heeft namelijk een huis cadeau gekregen van The Rock. Gratis en voor niets. Goede daden, we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Themba Gorimbo

UFC-vechter Themba Gorimbo timmert hard aan de weg. ‘The Answer’ is na 15 vechtpartijen nog altijd ongeslagen in de UFC. Hij is in Miami hard aan het trainen om een absolute UFC-eindbaas te worden, als hij bezoek krijgt van niemand minder dan The Rock. The Rock is niet alleen fan van de vechter Themba Gorimba, maar vooral van zijn persoonlijkheid.

Slapen op de bank

Dat heeft een reden. Themba investeert het geld dat hij verdient met vechten niet in mooie auto’s of dure merkkleding, maar in waterputten voor zijn dorp in Zimbabwe. Sterker nog, Themba heeft nog niet eens huis voor zichzelf gekocht. In plaats daarvan slaapt De UFC-vechter op een uitklapbare bank boven de sportschool waar hij dagelijks traint. Aan dedication geen gebrek bij Themba.

Miami

The Rock kreeg lucht van het verhaal van Themba en hij besloot hem op te zoeken in Miami. Na een goed gesprek en een kleine rondleiding door het ‘huis’ van Themba, neemt The Rock de vechter mee naar zijn nieuwe woonplek. Een geweldig mooi huis middenin het bruisende Miami. Themba kan zijn geluk niet op en barst zowat in tranen uit. De emotie is schitterend om te zien.

Als Themba een beetje is bijgekomen van de schrik, doet hij ook meteen een belofte aan The Rock. ‘Het geld wat ik had willen gebruiken voor een woonplek, ga ik nu inzetten voor een andere waterbron in Zimbabwe. We hebben er nog een nodig, dus zodra ik land in Afrika ga ik er meteen mee aan de slag.’ Dan ben je een hele grote hoor. Wij zijn fan van je, Themba. Check de beelden hieronder voor de hele surprise!

Reageer op artikel:
The Rock laat zich van z’n beste kant zien en verrast UFC-vechter met huis in Miami
Sluiten