Rotterdam krijgt er met The Suicide Club een vette nachtclub bij

redactie 24 sep 2018 Entertainment

Party animals opgelet: The Suicide Club (TSC) opent binnenkort de deuren in de Maasstad. Deze nachtclub is een chille plek voor eigenlijk iedereen. Als je maar een beetje een vrije geest hebt. Gelukkig heb jij die, vrijzinnige lezer die je bent. In TSC wordt muziek uit hokjes gerukt zodat jij lekker op los kan gaan op de ‘eclectische en progressieve tracks’. In de nieuwste club van Rotterdam heb je eigenlijk alles voor een perfecte uitgaansavond: drank, vette muziek, spannend entertainment en een fijn uitzicht.

The Suicide Club staat voor diversiteit

The Suicide Club is een plek waar diversiteit voorop staat. Diversiteit in muziek, politiek, seksuele voorkeur, cultuur en creativiteit. Een grote mengelmoes dus. Iedereen is welkom of je nou uit Belt Schutsloot of Tbilisi komt, of gewoon uit de havenstad zelf. Extravagantie is er in ieder geval niet verboden. Wees lekker jezelf vriend. Voor het nieuwe nachtprogramma heeft de club samengewerkt met internationale partners als Boiler Room en Ibiza Global Radio. De programmering is grotendeels in handen van creatief directeur Cin Kiota. Tot maart 2019 kun je concepten als Unplugged, BLACK en TSC Invites meemaken. Die laatste wordt 4 november geopend door Carista, de vrouw die dit jaar haar doorbraak heeft beleefd als dj. Overigens heeft The Suicide Club geen verband met andere gelijknamige clubs in het buitenland, zoals bijvoorbeeld die beroemde tent in Berlijn.

Nog even geduld

Eerder was The Suicide Club alleen een restaurant met een skybar, nu komt daar dus een nachtclub bij. Op behoorlijke hoogte, want de club bevindt zich op de bovenste verdieping van het iconische Groot Handelsgebouw vlakbij het station. Je moet nog even een maandje geduld hebben voordat je erg gaat stappen, want TSC gaat pas open vanaf 5 oktober. De club is geopend in nachten van donderdag tot en met zondag. Wij zijn benieuwd!

 

Reageer op artikel:
Rotterdam krijgt er met The Suicide Club een vette nachtclub bij
Sluiten