Bij The Social Hub kun je slapen, eten en werken onder één dak in wel 18 Europese steden

Een citytrip is altijd een goed idee. Moet je wel effe een chille plek vinden om te logeren. Wij tippen The Social Hub, een plek waar je kan eten, slapen en werken onder één dak. Wij hebben empirisch onderzoek uitgevoerd in het Italiaanse Florence en zagen dat het goed is.

The Social Hub is een internationale hotelketen die actief is in 18 verschillende Europese steden. Met name in Nederland zijn ze goed vertegenwoordigd. In alle uithoeken van het land kun je wel terecht, want ze hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

Vestigingen

Maar ook in andere toffe steden op ons mooie continent kun je terecht. Zo hebben ze drie HUB’s in Spanje (Barcelona, Madrid en San Sebastian), twee in Italië (Bologna en Florence), twee in Frankrijk (Parijs en Toulouse) en nog een enkele in Oostenrijk (Wenen), Duitsland (Berlijn) en Schotland (Glasgow).

The Social Hub
De entree bij The Social Hub in Florence.

The Social Hub

The Social Hub is een ideale uitvalsbasis voor een citytrip, maar minstens zo geschikt voor een worktrippie. Naast mooie hotelkamers en een puik restaurant, hebben zij immers in al hun vestigen ook talloze co-working spaces en meeting ruimtes, waar jij samen met je collega’s je werk naar een hoger level kan tillen. Het mooie aan dit concept is weer dat gelijkgestemde professionals bij elkaar komen, wat netwerk wise weer interessant kan zijn. Workation incoming!

Studenten

Ook voor studenten kan het interessant zijn, want voor een kleine 1000 piek per maand kun jij een kamer huren. Die prijs geldt wel voor de HUB in Florence, de prijzen op andere locaties kunnen verschillen. Daarvoor krijg je een volledig ingerichte kamer, een eigen badkamer, plekken om te werken, relaxen, een was service en 24-uur beveiliging. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook nog gebruik maken van de gym. En dat alles voor één vaste prijs. Lijkt ons perfect voor de mensen die een paar maanden in het buitenland gaan studeren.

The Social Hub
Gym included.

Florence

De locatie in Florence is sowieso echt top. The Social Hub zit op loopafstand van het centrum, waar je in alle fraaie straatjes kunt onderdompelen in het Italiaanse leven. Verder zijn we verwend met een voortreffelijk ontbijt, vrolijk ingerichte kamers met heerlijke bedden en het mooiste van alles: een van de mooiste uitkijkpunten over de stad. Mocht je nog een adresje zoeken als je een paar dagen in deze romantische Italiaanse stad verblijft, dan weet je waar je moet zijn. Meer info vind je op thesocialhub.co.

Reageer op artikel:
Bij The Social Hub kun je slapen, eten en werken onder één dak in wel 18 Europese steden
Sluiten