De eerste trailer van de serie The Purge is online en ‘ie is nagelbijtend spannend

Redactie 2 jul 2018 Entertainment

It’s time to purge! De horror en thriller film The Purge komt met een serie. Iets waar wij heel erg hyped over zijn. De vorige films die over de moordlustige legale periode gaan, waren al retegoed. Nu is de trailer van de serie verschenen en we krijgen er koude rillingen van.

We weten nog zo goed toen we de allereerste Purge in de bios zagen. Klappertandend met bezwete oksels liepen we de bioscoop uit. Want wat was dat toch een puike film. Als alles ineens onder legaal valt, tja dan komt het allerslechts uit de mens naar boven. Dan kun je een hele dikke film maken.

VS only?

Gelukkig bleef het plezier niet uit na die eerste film. Daarna verschenen er nog meer Purge films. De vierde van de reeks komt deze week uit. De prequel zal gaan over hoe de Purge begon. De trailer ziet er alvast puik uit. Het enige mindere puntje is dat de serie alleen verschijnt in de Verenigde Staten. Gelukkig zijn we op zoek gegaan naar een lichtpuntje in het einde van de tunnel. We voorspellen dat de serie ook wel in ons landje verschijnt. De films waren een enorm succes dus dat zit wel snor.

The Purge TV series komt uit op 4 september en wij kijken er heel erg naar uit. Als ‘ie net zo goed en spannend wordt dan de afgelopen films, maken wij ons nergens zorgen over. Behalve dan dat er ooit een Purge komt bij ons. Onwaarschijnlijk, maar hé alles kan, right?

Reageer op artikel:
De eerste trailer van de serie The Purge is online en ‘ie is nagelbijtend spannend
Sluiten