Moorden, verkrachten en haat zaaien met de nieuw Purge

Redactie 9 apr 2018 Entertainment

Wie de vorige films van The Purge nog niet kent, moet ze toch even bekijken. Hou je een beetje van horror, bloed en crayzness, dan zit je goed gebakken. De vorige drie films waren lekker over the top en nu gaan we terug naar waar het allemaal begon.

Voor diegene die niet bekend zijn met het fenomeen The Purge, ga even goed rechtzitten in je stoel, want het is kant en klare madness. Het verhaal gaat dat de Amerikaanse overheid twaalf uur lang toestaat om alles te doen wat God verboden heeft. Dit noemen ze The Purge. Je mag dus in twaalf uur tijd, zoveel mogelijk mensen vermoorden, verkrachten en herrie schoppen als jij maar wilt. Klinkt helemaal loco niet?

Bloed, dood en verderf

In de nieuwe film van The Purge gaan we terug naar waar het allemaal begon. Waarom startte de overheid zo’n programma en hoe zag de eerste editie eruit? We zullen weer lekker veel bloed, dood en verderf zien. Perfect voor een ouderwets thrilleravondje. De meest speciale nacht van het jaar is op 4 juli te zien in de bioscopen. Het wordt weer bloederig as hell als we de trailer mogen geloven. Zet je verstand op nul en check deze epische trailer.

Reageer op artikel:
Moorden, verkrachten en haat zaaien met de nieuw Purge
Sluiten