The Opposites verrassen en maken comeback op Appelsap festival

Redactie 11 Jul 2019 Entertainment

The Opposites behoren tot het hiphop erfgoed van ons land, maar zijn inmiddels alweer vier jaar uit elkaar. Maar niet voor lang, want in Augustus maken ze op Appelsap een tijdelijke comeback.

Big2 en Willem zeggen er wel gelijk bij dat het gaat om een ‘voorlopig eenmalige reünie’. Over de reden waarom ze terugkeren zeggen ze: “De beste beslissingen worden genomen uit intuïtie. Het voelt heerlijk om na zoveel jaar weer samen te gaan doen waar we het beste in zijn, alles uit z’n voegen trekken.”

Dat lijkt wel te gaan lukken. De mannen hebben monsterhits op hun naam als Slapeloze Nachten, Dom, Lomp & Famous en Sukkel Voor de Liefde. As we speak krijgen we hier zo’n zin in, dat we spontaan weer een album van deze bazen aanklikken.

Extra reden om kaarten voor Appelsap te bemachtigen. Toch al jaren een van dé hiphopfestivals die ons land rijk is. Dit jaar staan onder andere Lil’ Kleine & Friends, Snelle en Rimon op de planken. En The Opposites dus. Het is sinds 10 augustus 2014 dat de twee weer samen optreden. Na exact 5 jaar maken Big2 en Willem dus een comeback. Dit kan niet anders dan vuurwerk opleveren. Tot die tijd kun je je vermaken met ons interview met Willem die zich na de breuk focuste op zijn acteercarrière.

Reageer op artikel:
The Opposites verrassen en maken comeback op Appelsap festival
Sluiten