Boodschappen doen voor Hafþór Björnsson (aka The Mountain) is een grote onderneming

Redactie 31 mrt 2018 Entertainment

Hafþór Björnsson die we kennen als de Mountain in Game of Thrones. Hij versplintert het ene beastmode record na het andere. De beste man is dan ook een grote kerel in zowel lengte als breedte. Om zijn spiermassa en gewicht te behouden moet hij veel eten. Heel veel eten. Hieronder zien we hoe twee vrienden boodschappen voor hem doen voor maar drie dagen.

De krachtpatser verbrak ooit het wereldrecord deadlift waarbij hij 472 kilo omhoog wist te trekken. Hij staat ook bekend als de man die oeroude Viking records van boomstamheffen heeft verbroken en natuurlijk mee te doen aan de wedstrijden van sterkste man ter wereld. Het moge duidelijk zijn: Hafþór Björnsson is een beest.

Dat krachtige lichaam van hem heeft heel veel voedsel nodig om het al die energie en massa te geven. Het vlees lijk je niet aan te kunnen slepen. Kilo’s en kilo’s verslindt Hafþór dagelijks. Zie in de video hierbeneden voor jezelf hoe veel eten the Mountain  verorberd. Of misschien geeft ‘ie wel een barbecue, weten wij veel.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Boodschappen doen voor Hafþór Björnsson (aka The Mountain) is een grote onderneming
Sluiten