Netflix komt met een nieuwe historische blockbuster

redactie 28 Aug 2019 Entertainment

Netflix heeft zijn huiswerk gedaan en nodigt jou uit op een nieuw episch avontuur. We draaien de klok terug en bevinden ons in het oude Engelse koninkrijk, waarin een jonge koning voor een grote beproeving staat als nieuwe heerser.

De film richt zijn aandacht op Hal, gespeeld door opkomend acteertalent Timothée Chalamet, een eigenzinnige prins en terughoudend erfgenaam van de Engelse troon. Hij heeft het koninklijke leven de rug toegekeerd en leeft onder de mensen. Maar wanneer zijn tirannieke vader sterft, wordt Hal gekroond tot koning Henry V en wordt hij gedwongen het leven te omhelzen dat hij eerder had geprobeerd te ontsnappen. Nu moet de jonge koning navigeren door de paleispolitiek, chaos en oorlog die zijn vader heeft achtergelaten, en de emotionele snaren van zijn vorige leven

View this post on Instagram

i think you mean OUR king

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Historische blockbuster

Het is alweer even geleden dat we getrakteerd zijn op een historische blockbuster. The king beloofd dan ook een zwaard-swingend drama te worden met publieke onthoofdingen en tenminste één gigantische strijdscéne. De nieuwe beelden roepen vintage Game of Thrones op en wijzen op een sterk budget.

Killer cast

Naast de veel belovende beelden brengt de film ook een killer-cast met zich mee. Naast Timothée Chalamet (Interstellar), zijn onder andere, Joel Edgerton (The Great Gatsby) , Robbert Pattison (Harry Potter), Ben Mendelsohn (Star Wars) en Lily-Rose Depp (de dochter van Johnny Depp) te zien. De film verschijnt aankomende herfst, maar wij kunnen in ieder geval al niet meer wachten. Ben je nog niet bekend met de The King, bekijk dan nog even snel de trailer.

Reageer op artikel:
Netflix komt met een nieuwe historische blockbuster
Sluiten