Gloednieuwe Tesla duikt het water in na machogedrag

Redactie 24 apr 2018 Entertainment

Doe niet tijger als je pussy bent, dat geld voor de malloot die zijn gloednieuwe Tesla naar de bodem van de Schiedamse grachten zag zinken. De man was met zijn mooie auto aan het patsen nadat hij de kroeg uit was gewandeld. Even showen met je mooie auto na een klein biertje op te hebben, gaaf man. Heel vervelend voor die man natuurlijk maar wij vinden het helemaal mooi wanneer zulk machogedrag afgestraft wordt. 

Het gebeurde allemaal aan de Korte Haven in Schiedam rond een uurtje of half negen. Daar ging de Tesla van nog maar een half jaartje oud de gracht in. De bestuurder was zo onhandig om de wagen verkeerd te ‘parkeren’ maar kon nog wel zijn eigen leven redden.

Eigen schuld dikke bult

Omstanders melden dat de eigenaar van de auto vooral stoer aan het doen was. Ook al is het het meest kinderachtige Nederlandse spreekwoord ooit: ‘Eigen schuld dikke bult.’ Ook na het ongeval bleef de beste man zijn machogedrag voortzetten, de ambulance die gekomen was was absoluut niet nodig, hij wilde niet geholpen worden. Dit was jullie dagelijkse portie randebielen weer, blijft lachen.

Reageer op artikel:
Gloednieuwe Tesla duikt het water in na machogedrag
Sluiten