Tennisster Eugenie Bouchard is gisteravond op date gegaan met een fan

Redactie 16 feb 2017 Girls

Als je het vrouwentennis een beetje volgt, dan ken je Eugenie Bouchard wel. Anders is ze je wel opgevallen toen we de heetste Olympische sportsters van afgelopen zomer selecteerden. De Canadese is niet alleen mooi en knap, ze is ook nog eens heel erg leuk.

Dat blijkt wel uit het feit dat ze laatst op date is geweest met een fan. Zit als volgt. Net als heel Noord-Amerika zat ook Eugenie voor de televisie toen de Superbowl werd gespeeld tussen de Falcons en de Patriots.

De wedstrijd leek simpel in het voordeel van de Atlanta Falcons beslecht te worden. Daarop was Jordan Goehrke zo bijdehand om haar uit te dagen om op date te gaan als de Patriots alsnog zouden winnen.

Natuurlijk gebeurde het onvoorstelbare, de 25 punten voorsprong van de Falcons gingen in rook op, waarna de Patriots in blessuretijd met de overwinning aan de haal gingen.

De weddenschap tussen Eugenie en fan ging al snel viral, waarna de knappe ballenrammer zwoor dat ze daad bij het woord zou voegen.

On my super bowl twitter date ?

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Ze blijkt inderdaad een vrouw van haar woord, want gisteravond zijn Eugenie en Jordan op date gegaan door een basketbalwedstrijd van de New York Nets te bezoeken. Op de eerste rij, ook dat nog.

Zit er een vervolgdate in? Waarschijnlijk niet, want de tennisster heeft naar verluidt al een relatie met de ijshockeyspeler Jordan Caron. Desalniettemin fucking awesome dat ze de weddenschap als een bazin heeft afgehandeld. Topchick! Wij zien een dergelijk weddenschapje wel zitten met handbalkeepster Tess Wester.

He says it's his best date ever! ?

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Unilad

Reageer op artikel:
Tennisster Eugenie Bouchard is gisteravond op date gegaan met een fan
Sluiten