Ja. Natuurlijk kennen we Ellen Hoog, Naomi van As en Dafne Schippers. En ja, zij behoren tot de heerlijkste sportvrouwen van ons land. Maar er is meer! Zo zagen we gister de handbalvrouwen een zinderende wedstrijd spelen tegen Zuid-Korea wat jammer genoeg in een 32-32 gelijkspel eindigde. Daarbij zochten onze ogen regelmatig de fraaie gestalte van Estavana Polman. Maar de meeste aandacht gaat van ons toch naar keepster Tess Wester. Man. Wat een leuk meisje is dat zeg!

Tess is voor ons geen nieuweling hoor. Niet voor niets stond ze op nummer 196 in de FHM500 waarmee ze de op vier na mooiste sportvrouw van ons land werd. Maar bij deze Olympische Spelen worden we weer eens geattendeerd op haar cuteness.

Een leuke naam. Een lieve lach. Sportief. Leuk in de omgang. Goed met ballen. Gezellig. Enthousiast. Sociaal. Kuiltjes in de wangen. Aardig. Twinkelende oogjes. Knap. Kan lekker dansen. Tess heeft alles om verliefd op te worden. Dit alles in ogenschouw genomen kan het haast niet anders of ze kan ook een fantastische maaltijd op de tafel zetten. Totaalplaatje-vrouw. Helaas is de 23-jarige brunette al gekaapt door handbalcollega Bobby Schagen. Maar hé, dat mag de pret niet drukken. Tess is onze favoriete Nederlandse Olympiër in Rio!

 

WE OUT! Rio here we come ???????????????? #letsgo #eindelijk #gelukkigvliegenwenietzolang #maar12uur #bwaoh #slapenvoormijnleven

Een foto die is geplaatst door Tess Wester (@tessiewester) op

 

The; ‘Where’s the camera?’ look. ???? #Helden #ikzagietsindeverte #juuhuuuu #toinfinityandbeyond

Een foto die is geplaatst door Tess Wester (@tessiewester) op